Walibi Holland | Biddinghuizen | Nederland

Jaaa!! Ik wil #HARDGAAN. Niet voor niets de slogan van dit spectaculaire pretpark voor de echte daredevils. De bloedstollende rides gaan allemaal sneller, harder en hoger dan in welk attractiepark dan ook in Nederland. Het park heeft in de afgelopen jaren verschillende namen gehad. Van Flevohof, Walibi Flevo, Six Flags Holland, Walibi World en nu: Walibi Holland.

Walibi Holland heeft maar liefst vijf waanzinnige achtbanen! Goliath is de snelste, langste en hoogste achtbaan van de Benelux!). Je raast met maar liefst 104 km/u door een waanzinnige horizontale looping! In de compleet vernieuwde Xpress: platform 13 stap je in een compleet op hol geslagen metrotrein en in Condor hang je onder aan de baan en ga je met 85 km/u door bizarre turns.

Nog niet duizelig of misselijk? In de mega-gondel Excalibur weet je niet meer wat onder en boven is, in The Tomahawk krijg je een adrenaline kick van de waanzinnige versnellingen en in El Rio Grande wordt je boot meegenomen over een bijna 400 meter lange kolkende rivier met watervallen.

Maar het park heeft ook superleuke familie-attracties, zoals het betoverde ” Merlin’s Magic Castle”, de 5D experience en wildwaterbaan “El Rio Grande”. Ook de kids hebben een toptijd, met bijvoorbeeld de mini taxi’s, kinderachtbaan “Drako” en Fibi’s Bubble Swirl, een tochtje in een echte luchtballon.

Walibi Holland heeft een eigen bungalowpark, Walibi Village, waar je met het hele gezin of je vrienden op een steenworp afstand van het park kan overnachten.

Booking.com

Best beoordeelde accommodaties

B&B De Droomhoeve

'Uitgerust, verwend en genoten...' Bram, Nederland
Beoordelingsscore

9,7

Bed & Breakfast De Haere

'Relaxte, nette en sfeervolle B&B met hippe eigenaren...' Saskia, Nederland
Beoordelingsscore

9,7

B&B Buitenplaats Natuurlijk Goed

'Voortreffelijk...' Marian, Nederland
Beoordelingsscore

9,5

Goedkoopste accommodaties

B&B Veluwemeerpension

Vanaf € 60,- voor een tweepersoonskamer!
Beoordelingsscore

8,7

Apollo Hotel de Beyaerd

Vanaf € 62,10 voor een tweepersoonskamer!
Beoordelingsscore

7,9

Bed & Breakfast De Haere

Vanaf € 65,- voor een luxe tweepersoonskamer met uitzicht op de tuin!
Beoordelingsscore

9,7

Zoek en boek een accommodatie in de buurt van Walibi Holland

Filter op

Alles
Appartement
B&B
Bungalow/vakantiewoning
Chalet
Hotel

Top 3 attracties