Toverland | Sevenum | Nederland

In Toverland hoef je je nooit te vervelen! Ook niet bij slecht weer, want het park heeft onder andere twee grote overdekte hallen waar de kids zich de hele dag kunnen uitleven. Er is zelfs een indoor achtbaan! En buiten gaat het avontuur gewoon verder! Dender met een megasnelheid naar beneden in de schitterend gethematiseerde houten achtbaan “Troy”. Of lekker kletsnat worden in wildwaterbaan “Djengu River” en daarna weer lekker droog waaien in Dwervelwind, de draaiende achtbaan waarin je met maar liefst 70 km/u naar beneden zoeft. In haar nog maar korte bestaan is het bezoekersaantal van Toverland gestegen van 180.000 in 2001 tot 673.000 in 2014.

Het park is vooral populair vanwege de lage entreeprijzen, gemoedelijke sfeer, vriendelijke medewerkers en de twee grote overdekte hallen met tientallen attracties voor vooral de jonge bezoekertjes. In de winter is alleen Land van Toos geopend. De tweede hal en de buitenattracties zijn dan gesloten. Tijdens de Magische Zomeravonden in juli en augustus blijft het park tot laat in de avond open. Het park is dan magisch mooi verlicht. Geniet aan het einde van een heerlijke zomerse dag van fonteinenshow Katara.

Niet bang aangelegd? Op acht dagen in Oktober breekt de hel los in Toverland! Tijdens de Halloween Nights wordt het park van 19:00 tot 23:00 belaagd door vampiers, zombies en kwaadaardige Dwervels. Het park is dan opgedeeld in verschillende “Scare Zones”, elk met een eigen thema, spannende muziek en verlichting. Oh ja.. en als je het nou echt te eng vindt: houd de Halloween Toverstaf voor je, onsteek het licht…en alle enge figuren druipen vanzelf af.

Booking.com

Bestel je toegangstickets met korting

Best beoordeelde accommodaties

Peel en Bos

'Ruime kamers in een rustige omgeving...' Pim, Nederland
Beoordelingsscore

9,9

Guest House Slooierhof

'Geweldig genoten...' Mariska, Nederland
Beoordelingsscore

9,9

Vakantiewoning Pardoes

'Mooie moderne vakantiewoning...' Geeta, Nederland
Beoordelingsscore

9,9

Goedkoopste accommodaties

Oranje Hotel

Vanaf € 55,- voor een tweepersoonskamer!
Beoordelingsscore

8,2

Hotel Restaurant Antiek

Vanaf € 55,- voor een tweepersoonskamer!
Beoordelingsscore

7,3

De Bussellaar

Vanaf € 60,- voor een tweepersoonskamer en gedeelde badkamer!
Beoordelingsscore

8,8

Zoek en boek een accommodatie in de buurt van Toverland

Filter op

Alles
Appartement
B&B
Bungalow/vakantiewoning
Chalet
Hotel

Top 3 attracties