Bobbejaanland | Lichtaart | België

Familiepark Bobbejaanland “‘t plezantste land” is in 1961 opgericht door zanger-gitarist Bobbejaan Schoepen. Het park bestond in het begin uit een groot theater en een zwemvijver. Ruim 53 jaar later is het park uitgegroeid tot hét meest populaire attractiepark van België. Vanwege de gunstige ligging, net over de grens in Lichtaart, is het al tientallen jaren ook voor Nederlandse bezoekers een favoriet pretpark.

Het park biedt met haar 40 attracties voor elk wat wils. Van spectaculaire achtbanen en wildwaterbanen tot een monorail, een gigantisch reuzenrad en zweefmolen. Naar aanleiding van het 50-jarige bestaan van het park, opende het “DIZZ”: een achtbaan waarin je 360 graden in het rond draait, terwijl je heen en weer wordt geslingerd op een hoogte van 17 meter.
De in 1989 geopende darkride “Revolution” (die tegenwoordig “Evolution” heet) heeft de langste achtbaantrein ter wereld: 58 meter.

Sinds 2014 hebben de Smurfen hun intrede gedaan in het pretpark. Ze openen ‘s ochtends het park en daarna kan je met ze op de foto!

Dit jaar staat je een waanzinnig avontuur te wachten! Deze zomer opende de bloedstollende nieuwe attractie “The Forbidden Caves”. In de mysterieuze mijnen van Jasper DuBois kun je maar beter niet verdwalen. Angstaanjagende wezens komen achter je aan en er ontstaan uit het niets levensgevaarlijke kraters.

Vlakbij het park vind je een groot aanbod hotels, appartementen en B&B’s. Van eenvoudig en goedkoop tot luxe en van alle gemakken voorzien. De meeste hotels liggen in de plaatsen Geel, Kasterlee, Mol en Herentals.
Een bezoek aan het park is perfect te combineren met een dagje shoppen in Antwerpen of een heerlijk ontspannende boswandeling in natuurgebied “Grote Heide”. De Belgische Kempen ligt aan je voeten!

Booking.com

Bestel je toegangstickets met korting

Best beoordeelde accommodaties

B&B Hooglandhoeve

'Fantastische accommodatie. Heel gastvrij ontvangen...' Anja, Nederland
Beoordelingsscore

9,8

Hotel Apartments Belgium I

'Great service. Absolutely brilliant!' Vanessa, Duitsland
Beoordelingsscore

9,8

B&B De Broodtafel

'Superverblijf met superlekker ontbijt...' Steven, België
Beoordelingsscore

9,7

Goedkoopste accommodaties

Esplanada Studios

Vanaf € 55,- per appartement voor 2 personen!
Beoordelingsscore

8,7

B&B Carpe Diem

Vanaf € 65,- voor een 2-persoons kamer!
Beoordelingsscore

9,0

Hotel en Chaletpark Fauwater

Vanaf €71,- voor een tweepersoonskamer!
Beoordelingsscore

7,6

Zoek en boek een accommodatie in de buurt van Bobbejaanland

Filter op

Alles
Appartement
B&B
Bungalow/vakantiewoning
Chalet
Hotel

Top 3 attracties